En modern skärgårdsupplevelse i Stockholm

På en av Stockholms mest natursköna platser hittar du Hotel J, en lättillgänglig oas mitt emellan storstad och skärgård. Här bor du i ljus och luftig skandinavisk stil med en fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp. Du tar dig enkelt mellan J och Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter.

Hos oss har du allt du behöver för en modern skärgårdsupplevelse. Ät middag på Restaurant J eller i J:s Tornvilla. Värm dig framför brasan eller drick kaffe med havsutsikt i vår trädgård. Du kan också ta en löprunda längs vattnet eller i det närliggande naturreservatet Nyckelviken innan du svalkar dig med ett bad från vår egen brygga.

Oavsett vad du väljer att göra är det viktigaste att du känner in vår trivsel och njuter av det vackra läget. På J vill vi erbjuda guldkornen ur både stads- och skärgårdsliv, alltid med hög kvalitét och familjär service i fokus.

Varmt Välkomna till oss på Hotel J - Stolta medlemmar i Design Hotels™.

Hitta hit

Hotel J är en lättillgänglig oas vid Stockholms natursköna hamninlopp. Du tar dig enkelt mellan J och Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss gärna för personlig service och svar på dina ärenden. Vi ser fram emot att höra från dig!

Restaurang J

På Restaurang J tillagar vi våra favoritråvaror från hav och land på ett modernt sätt med spännande smaker. Hos oss njuter du av mat som ger dig en känsla av modern skärgård med rätter som J’s friterade kycklingvingar, fiskgryta, och J’s burgare på högrev - allt med en fantastisk utsikt över vattnet.


Läs mer

Historia

Hotel J:s historia är en fängslande resa genom tid och traditioner, där vår passion för gästvänlighet och skapandet av unika upplevelser präglat varje kapitel av vår utveckling från starten till idag.

Inspiration

Låt dig inspireras av Hotel J och upptäck skärgårdens charm genom våra bilder och berättelser, där varje ögonblick blir en del av den unika upplevelsen som vårt hotell erbjuder.