En destination för meningsfulla möten.

Omsluts av värme och omsorg från rogivande natur och stilfull skandinavisk design. Upplev känslan av att hitta hem varje gång du besöker oss med den läkande kraften från hav och skog och kurerade upplevelser för alla sinnen. Omsorg om dig. Omsorg om naturen.

Ta en paus från storstadsbullret några andetag från stan. Landa i dig själv. Landa i meningsfulla möten. Sakta ner och kom i kontakt med din inre stillhet genom läkande aktiviteter som breathwork eller vilsamma skogspromenader. Utforska det renande elementet vatten genom ett uppfriskande havsbad från klipporna eller från vår egen brygga. Låt värmen från brasan omfamna dig eller njut av vår bastu med havet som horisont.

Du tar dig till J från Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter. Kommer du med bil är du här på endast 15 minuter från Slussen.

Vi har nyligen renoverat alla våra rum och åtagit oss en resa tillbaka till våra rötter för att skapa en modern, nordisk atmosfär. Vår ambition är att gestalta J:s själ: den läkande kraften från hav och natur. Väggarna har målats i en varm grå ton och vi har behållit alla träslag som stått i drygt 20 år som med ännu mer kärlek blev som ny. Stolar har klätts om och golv, skrivbord och möbler slipats med åkerbruk och hållbarhet i fokus.

Vi inspireras av naturen och de växlande årstiderna vilket går igen i allt från design och inredning till mat och dryck. Varje detalj återspeglar omsorgsfullt skandinavisk nutid, vilsamhet och omtanke. Välkommen till J för att skapa meningsfulla möten med dig själv och andra.

Hitta hit

Hotel J är en lättillgänglig oas vid Stockholms natursköna hamninlopp. Du tar dig enkelt mellan J och Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss gärna för personlig service och svar på dina ärenden. Vi ser fram emot att höra från dig!

Restaurang J

På Restaurang J tillagar vi våra favoritråvaror från hav och land på ett modernt sätt med spännande smaker. Hos oss njuter du av mat som ger dig en känsla av modern skärgård med rätter som J’s friterade kycklingvingar, fiskgryta, och J’s burgare på högrev - allt med en fantastisk utsikt över vattnet.


Läs mer

Historia

Hotel J:s historia är en fängslande resa genom tid och traditioner, där vår passion för gästvänlighet och skapandet av unika upplevelser präglat varje kapitel av vår utveckling från starten till idag.

Inspiration

Låt dig inspireras av Hotel J och upptäck skärgårdens charm genom våra bilder och berättelser, där varje ögonblick blir en del av den unika upplevelsen som vårt hotell erbjuder.