Catering från Tornvillan

Låt oss hjälpa er att göra er fest, middag eller tillställning oförglömlig. På Hotel J erbjuder vi cateringtjänster som passar perfekt för sommarfester, företagsfester, studentfester, bröllopsmiddagar eller mingel. Vår passion för mat och vår kreativa inställning gör att vi kan skapa en meny och ett upplägg som är skräddarsytt efter era specifika önskemål.

Vår cateringtjänst tar med sig Tornvillans underbara mat direkt till er plats. Oavsett om ni vill ha en avslappnad grillfest vid havet, en elegant middag på en unik plats eller ett festligt mingel i en vacker trädgård, kan vi skapa den perfekta upplevelsen för er och era gäster.

Vi samarbetar med er för att förstå era behov och preferenser. Vår erfarna personal står till ert förfogande för att diskutera menyalternativ, specialdietar och andra detaljer som är viktiga för er. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och ge er och era gäster en kulinarisk upplevelse som ni kommer att minnas länge.

För att göra en förfrågan eller få mer information om vår cateringtjänst, är ni varmt välkomna att fylla i formuläret nedan.