Möten & Events

Vi erbjuder konferens för såväl små som stora möten nära både skärgård och stad. Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker. Varför inte passa på att ha ett kreativt möte i vår grönskande trädgård, vår varma bastu, på bryggan eller i de sköna fåtöljerna i en av våra lounger.

Våra lokaler ligger i 3 olika byggnader så det finns gott om plats för alla att hålla avstånd. Det finns även möjlighet att ni i ert sällskap kan hyra ett eget hus för ert möte.

*Vi är ett kontantfritt hotell!

Våra lokaler

J Meetings

J Meeting ligger i den nya delen av Hotel J, med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden och egen uteplats.

J's Tornvilla

Tornvillan erbjuder sju våningar konferens- och möteslokaler vid vattenbrynet i en villa från 1889 precis bredvid Hotel J

Teambuilding & konferens

Förena nytta med nöje och kombinera konferensen med teambuilding. Här har vi gjort ett urval av både fartfyllda och lugna aktiviteter som stärker gemenskapen samtidigt som ni har roligt.


Läs mer

Medlemmar i svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel J är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotel J äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi även Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Läs mer på www.svenskamoten.se