Teambuilding & Konferens

Förena nytta med nöje och kombinera konferensen med någon av våra teambuilding-aktiviteter. Här har vi gjort ett urval av både fartfyllda och lugna aktiviteter som stärker er gemenskap samtidigt som ni har roligt.

Ge er ut på en energifylld Green Hat Challenge med uppdrag i vårt närområde eller låt kreativiteten blomstra på blomsterbindning med Nacka Strands blommor. För äventyrarna rekommenderar vi någon av våra spännande aktiviteter till havs, eller för de som föredrar något lite lugnare en delikatess- eller dryckesprovning. Oavsett vad ni väljer är en gemensam aktivitet ett oslagbart redskap för att stärka gruppen och skapa en minnesvärd konferens, de allra bästa idéerna kommer ju sällan vid konferensbordet.

Kontakta oss gärna för mer information och bokning, reservations@hotelj.com

Delikatess & dryckesprovning

Upptäck nya dofter och smaker under våra delikatessprovningar av lakrits, choklad, ost och olivoljor. Under ca 1-1,5 timme provar ni olika sorter och får även veta mer om historia, smaker och framställning.

Till havs

Upplev Stockholms vackra skärgård till havs, med segelbåt eller med motor. Oavsett om du söker ett adrenalinfyllt vattenäventyr eller havets stilla lugn så finns här något för dig.

Se alla konferensaktiviteter på Hotel J genom att ladda ned vårt produktblad.