Till havs

Upplev Stockholms vackra skärgård till havs med segelbåt eller med motorbåt. Oavsett om du söker ett adrenalinfyllt vattenäventyr eller havets stilla lugn så finns här något för dig.

Segling

HELDAGSSEGLING

Start 8.00-19.00. Priset inkluderar skeppare, lån av sjökläder, flytvästar, lättare lunch och alkoholfria drycker. 25 000 kr/heldag inklusive moms.

HALVDAGSSEGLING
Under 3 timmar. Priset inkluderar skeppare, lån av sjökläder, flytvästar och alkoholfria drycker. 15 000 kr/halvdag inklusive moms

Snabba Båtar

R.I.B. BÅTAR

Två stycken snabbgående gummibåtar för transport till Tornvillan eller en vidare sväng längre ut i skärgården. Aktivitet för upp till 20 personer.

HOBIE CATS

Vill du prova på något få har gjort? Att segla Hobie Cats, en slags katamaran, är en spännande och fartfylld aktivitet som vem som helst kan lära sig. Oömma kläder rekommenderas, våtdräkt får ni låna. Aktivitet för 3-30 personer.

SPEED CATS

Nu är det dags för dig att prova den snabbast växande motorbåtsporten i världen. Spetsa till mötet med gocart på vatten i 45 knop. Aktivitet för 4-80 personer.

Kontakta oss gärna för mer information och bokning, bokningen@hotelj.com

Fiske

FISK & SEGLING

Kombinera två underbara friluftsaktiviteter segling och fiske. Vi utgår från Hotel J. Halva gruppen startar med segling och andra halvan med fiske.

FISKE

En perfekt aktivitet både för företag eller med nära och kära. Alla kan fiska! Fiska dig till konferensen eller istället för en fika paus tar ni en fiske paus. Arrangemang 1-100 personer.

Kontakta oss gärna för mer information och bokning, bokningen@hotelj.com