Sommar på J

Möten sommaren på Hotel J – ett Svenskt Newport vid vattenbrynet i Nacka Strand, endast 20 minuter med båt från Stockholm City. Checka in och omfamnas av Hotel J’s kontraster – tidlös lyx och genuin hemtrevnad med influenser från det amerikanska segelparadiset. För den som vill uppleva Stockholm City ingår även båtbiljett tur och retur till Nybroviken.

Vakna upp efter en god nattsömn med utsikt över Stockholms hamninlopp och få sedan den bästa starten på en sommarmorgon genom att stilla avnjuta en härlig frukostbuffé i Tornvillan och ta morgonkaffet i vår grönskande trädgård. 

Vid bokning av vårt sommarerbjudande får du 10% på vårt bästa tillgängliga pris samt båtbiljett t/r till Nybroviken i Stockholm City. 

Erbjudandet inkluderar:

  • Boende
  • Båtbiljett tur och retur till Nybroviken i Stockholm City
  • Frukostbuffé
  • Fritt höghastigt Wi-Fi
  • Fri tillgång till gym

Erbjudandet gäller 1/5-30/9 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer

Ta del av erbjudandet
Boka erbjudande nu

Våra bästa erbjudanden just nu

Spapaket

Koppla av och unna dig en Spavistelse på Hotel J tillsammans med Njuta Spa. Sov gott på Hotel J och starta dagen med vår frukostbuffé. 

Läs mer → Sök rum & priser

Stockholm Beer & Whiskey

Boka minst två nätter på Hotel J under Stockholm Beer and Whisky Festival och få15 % rabatt på vårt bästa tillgängliga pris.

Läs mer → Sök rum & priser

J Weekend

Välkomna hösten på Hotel J - ett Svenskt Newport i Nacka Strand. Checka in och överraska med en trerättersmiddag på Restaurant J.

Läs mer → Sök rum & priser